Nu aveti produse in cos.

Maple Joe

Sirop de artar

Brand
Maple Joe
Gramaj
250g

Pret

23 lei

Alegeti cantitatea

Siropul de artar Maple Joe® este 100% natural si autentic, extras din inima padurilor canadiene.

Pe langa gustul sau unic, siropul de artar este un indulcitor natural, care contine mai putine calorii decat zaharul alb.

Ca si exemplu, 1 lingurita (5g) zahar alb = 20kcal, , 1 lingurita sirop de artar = 12,6 kcal, 37% mai putine calorii.

Darul delicious al Naturii

Siropul de artar este o delicatesa dulce. Bogat in mangan, siropul de artar poate ajuta in asigurarea energiei necesare corpului dumneavoastra. Este un mod natural de a a adauga zaharuri in dieta zilnica.
Nu uitati ca siropul de artar contine cu 37% mai putine calorii decat zaharul alb!

Povestea de peste veacuri a siropului de artar

Cunoscut si utilizat de catre indienii din America de nord, siropul de artar a fost prima data gustat de un european in 1542, de catre Jacques Cartier. Pana in secolul 17 devenise déjà un desert popular. Louis XIV, regele Frantei, il savura pe post de bomboane.
Din 1749 , siropul de artar devine popular in gospodariile din Noua Franta (zona colonizata de francezi pe teritoriul actual al Canadei, centrata in zona golfului Saint Lawrence).
In prezent, siropul de artar este deja un produs popular si familiar in Canada si America de Nord, fiind indragit si folosit si pe restul continentelor.

Stiati ca?

Cand va indulciti alimentele si deserturile preferate cu sirop de artar, ii oferiti corpului dvs. minerale esentiale pentru fucntionarea optima a organismului.
Pe langa carbohidrati naturali, siropul de artar contine si o varietate de minerale: calciu, magneziu, potasiu si mangan.
Continutul sau de mangan, in special,  contribuie la un metabolism normal.

Pur, natural si delicios.

Siropul de artar urmareste ciclul natural al vietii, al Naturii, impletindu-se cu munca grea, migaloasa, a omului. Cu respectul profund pe care il datoram Naturii, si arborilor nostri, procesul de recoltare a sevei se desfasoara cu grija, si cu rabdare, la sfarsitul fiecarei ierni.Odata seva de artar colectata, siropul de artar va fi produs la finalul unui process lung si migalos, care are loc in “cabanele de zahar”* - imprastiate peste tot prin padure.  
* numele folosit pentru  cabanele de lemn  unde are loc procesul de rafinare a sevei de artar

Cei familiarizati cu produsele Maple Joe® stiu ca siropul de artar este impartit in 4 categorii, in functie de culoare: auriu, chihlimbar, intunecat si foarte intunecat.
Siropul de artar auriu, recoltat la inceputul sezonului, ofera un gust mai usor, nu foarte pronuntat. Cel intunecat, ofera un gust mai pronuntat , cu nuante de caramel, iar cel foarte intunecat, recolat la final de sezon, ofera note de caramel foarte puternice.
La Maple Joe® selectam siropul nu dupa culoare, ci dupa gust, pentru ca , in definitiv, siropul de artar este o experienta gustativa.
Din punct de vedere al culorii , siropul nostru este de o frumoasa culoare chihlimbarie, cu un gust clar, cu note discrete de caramel si vanilie.

Unul din deliciile oferite de catre Mama Natura!

Maple Joe® - avem cateva principii de la care nu ne vom abate niciodata , pentru obtinerea unui sirop de artar de o calitate ireprosabila. 

  • Degustari individuale, si selectia riguroasa a siropurilor, pe baza standardelor predefinite de gust, textura  si culoare
  • Specii de artar bine stabilite pentru recolta
  • Respectul neclintit pentru natura
  • Un control extrem de precis al  timpilor si procesului de fierbere, pentru a pastra toate aromele naturale.


Informatii nutritionale
% din doza zilnica recomandata (DZR) pentru un adult / 100g produs
Valoare energetica1129 kJ / 266 kcal
Proteine<0,5g
Glucide66,4g
din care zaharuri58g
Grasimi<0,5g
din care acizi grasi saturati<0,5g
Sare0,026g